Samen zorgen we dat je slaagt...
Bel nu 072 - 511 61 43

Veelgestelde vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt. Onderstaand hebben we alvast de meest gestelde vragen voor je beantwoord. 

Heb je een andere vraag, of vind je het fijn om vooraf je vragen persoonlijk via de telefoon of mail te stellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact op, of boek een proefles.

Bij het kiezen van een geschikte rijschool zijn er een aantal zaken waardoor men zich kan laten leiden, zoals:

  • het slagingspercentage in relatie tot het aantal examens per jaar
  • lessen van dezelfde instructeur in dezelfde (kwalitatief goede) auto
  • ervaring en (mede daardoor) deskundigheid binnen de rijschool
  • lidmaatschap van een goede branche organisatie zoals bijvoorbeeld de Bovag
  • prijs en de duur van de lessen en de mogelijkheid van (voordelige) totaalpakketten
  • aandacht voor verschillen in tempo van de leerlingen


Er is ook een aantal websites die ondersteuning kunnen bieden bij de keuze zoals de site van het CBR en verschillende vergelijkingssites zoals RijschoolRegister, Autorijschooltarieven, enz

Dat wil iedereen natuurlijk graag vooraf weten. Een rij-instructeur kan op grond van ervaring en een proefles wel een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt, maar houd wel in gedachten dat het een inschatting is. Het is werkelijk niet precies te zeggen, want je kunt je sneller of minder snel ontwikkelen. Volgens een onderzoek van de Bovag ligt in Nederland het gemiddelde aantal lesuren dat iemand nodig heeft om te slagen al jaren boven de 40. Indien leerlingen bij ons slagen vóórdat alle lessen in het gekochte pakket zijn gebruikt dan wordt het geld van de niet gebruikte lessen terugbetaald.

Jazeker! Wij hebben ook een auto met automatische versnellingsbak waarin je rijles kunt volgen. Bezoek voor meer informatie de pagina "Rijles in een automaat".

Ja, wanneer iemand zich aanmeldt door jou, dan krijg jij een rijles cadeau.

Dat is mogelijk. Daarvoor hebben we een speciale regeling met een verrassing! Voor meer informatie kunt u bellen met 072-5116143 of 06-46122882.

Leerlingen die last hebben van faalangst kunnen gebruik maken van een speciaal examen, het “faalangstexamen” Daarnaast is een goede gespecialiseerde instructeur van groot belang. Deze faalangst-instructeur is er in getraind om de leerling met meer zelfvertrouwen naar het examen te begeleiden. Autorijschool Elite beschikt ook over een gecertificeerde faalangst-instructeur.

Dat kan zeker mits jullie allebei daarmee instemmen.

Meestal rijdt men van 1 tot 4 uur in de week. In onderling overleg kan het aantal uren echter worden uitgebreid.

Referenties

Ricardo Kwant

Ricardo Kwant

In één keer geslaagd. Dankzij Samet alle belangerijke punten weten aan te pakken. Duidelijk en concreet tijdens het lessen. Bedankt Samet..!

Ilona Winkel

Geslaagd!!! Melissa super bedankt voor alles! Vooral voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. Succes met de rest van je leerlingen!

Loïs Madder

Loïs Madder

Ik heb de lessen altijd als leuk ervaren en er erg veel plezier in gehad. Ik heb er moeite mee gehad, maar dankzij Melissa heb ik het toch gehaald. Hartstikke bedankt..!