Samen zorgen we dat je slaagt...
Bel nu 072 - 511 61 43

Veelgestelde vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt. Onderstaand hebben we alvast de meest gestelde vragen voor je beantwoord. 

Heb je een andere vraag, of vind je het fijn om vooraf je vragen persoonlijk via de telefoon of mail te stellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact op, of boek een proefles.

Bij het kiezen van een geschikte rijschool zijn er een aantal zaken waardoor men zich kan laten leiden, zoals:

  • het slagingspercentage in relatie tot het aantal examens per jaar
  • lessen van dezelfde instructeur in dezelfde (kwalitatief goede) auto
  • ervaring en (mede daardoor) deskundigheid binnen de rijschool
  • lidmaatschap van een goede branche organisatie zoals bijvoorbeeld de Bovag
  • prijs en de duur van de lessen en de mogelijkheid van (voordelige) totaalpakketten
  • aandacht voor verschillen in tempo van de leerlingen


Er is ook een aantal websites die ondersteuning kunnen bieden bij de keuze zoals de site van het CBR en verschillende vergelijkingssites zoals RijschoolRegister, Autorijschooltarieven, enz

Dat wil iedereen natuurlijk graag vooraf weten. Een rij-instructeur kan op grond van ervaring en een proefles wel een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt, maar houd wel in gedachten dat het een inschatting is. Het is werkelijk niet precies te zeggen, want je kunt je sneller of minder snel ontwikkelen. Volgens een onderzoek van de Bovag ligt in Nederland het gemiddelde aantal lesuren dat iemand nodig heeft om te slagen al jaren boven de 40. Indien leerlingen bij ons slagen vóórdat alle lessen in het gekochte pakket zijn gebruikt dan wordt het geld van de niet gebruikte lessen terugbetaald.

Jazeker! Wij hebben ook een auto met automatische versnellingsbak waarin je rijles kunt volgen. Bezoek voor meer informatie de pagina "Rijles in een automaat".

Ja, wanneer iemand zich aanmeldt door jou, dan krijg jij een rijles cadeau.

Dat is mogelijk. Daarvoor hebben we een speciale regeling met een verrassing! Voor meer informatie kunt u bellen met 072-5116143 of 06-46122882.

Leerlingen die last hebben van faalangst kunnen gebruik maken van een speciaal examen, het “faalangstexamen” Daarnaast is een goede gespecialiseerde instructeur van groot belang. Deze faalangst-instructeur is er in getraind om de leerling met meer zelfvertrouwen naar het examen te begeleiden. Autorijschool Elite beschikt ook over een gecertificeerde faalangst-instructeur.

Dat kan zeker mits jullie allebei daarmee instemmen.

Meestal rijdt men van 1 tot 4 uur in de week. In onderling overleg kan het aantal uren echter worden uitgebreid.

Referenties

Isa Jansen

Fabienne, heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald en daar wil ik je graag voor bedanken!

Anil Kwast

Altijd leuke lessen gehad en dus met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Fabienne!

Eva Boersma

Eva Boersma

Hele leerzame en gezellige lessen gehad bij Elite. Altijd een goede sfeer in de auto. Melissa leerde mij om meer vertrouwen in mezelf te hebben en dat je meer kunt dan je denkt..!