Samen zorgen we dat je slaagt...
Bel nu 06 - 46 12 28 82

Rijles -> Algemene voorwaarden

Bij Autorijschool Elite mag je de volgende zaken verwachten:

  • Deskundige instructeurs
  • Goed onderhouden lesauto’s
  • Inzicht in vorderingen
  • Betrouwbare les overeenkomst
  • Goed slagingspercentage

Wij staan voor kwaliteit

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier, maar rijlessen zijn een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Onze rijschool voldoet aan een strenge gedragscode. Die schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden. Dat de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn. Je krijgt een duidelijke les overeenkomst. Zo ben je er zeker van dat je goed leert autorijden zonder zorgen eromheen.

Aanvullende voorwaarde Autorijschool Elite

Op al onze lessen en pakketten zijn de algemene lesvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de Algemene voorwaarden. Als aanvulling op deze voorwaarden geldt dat de pakketten echter niet onbeperkt geldig zijn. Na één jaar of langere onderbreking van de lessen vervalt het pakket inclusief de daaraan verbonden examens, tenzij de wens om van een langdurige onderbreking gebruik te willen maken vooraf schriftelijk is gemeld aan Autorijschool Elite en dat deze wens vervolgens door Elite akkoord is bevonden en ook schriftelijk is bevestigd.

Referenties

Anthony van Wanrooy

Geslaagd in 20 lessen!!! Top Anthony

Andor Bastiaenen

Andor Bastiaenen

Heel fijne rijschool met goede actuele kennis. Stelt je gerust en pakt door waar het kan. Laat je niet onnodig langer rijden. Losse lessen of een pakket kan allebei..!

Marit Verboom

Zeer fijne rijschool. Er wordt duidelijk aangegeven wat goed gaat en nog verbeterd moet worden. Hierdoor ging ik met een zeker gevoel mijn examen in. Melissa, bedankt voor alles..!