Samen zorgen we dat je slaagt...
Bel nu 072 - 511 61 43

Rijles -> Bovag rijschool

Autorijschool Elite is een BOVAG rijschool. Waarom een BOVAG rijschool?

  • BOVAG Garantiefonds Rijscholen
  • Deskundige instructeurs
  • Goed onderhouden lesauto’s
  • Inzicht in vorderingen
  • Betrouwbare lesovereenkomst
  • Goed slagingspercentage

Keurmerk

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier, maar rijlessen zijn een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. BOVAG rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode. Die schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden. Dat de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn. Je krijgt een duidelijke lesovereenkomst en dan is er nog het BOVAG Garantiefonds. Dat garandeert dat je vooruit betaalde lessen altijd krijgt, wat er ook gebeurt. Zo ben je er zeker van dat je goed leert autorijden zonder zorgen eromheen.

Het BOVAG Garantiefonds

Sinds 1 januari 2010 bestaat het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF). Als je bij een BOVAG rijschool lessen in de vorm van een pakket vooruitbetaalt, krijg je garantie! Mocht je rijschool onverhoopt failliet gaan, dan zorgt het BGF ervoor dat je schadeloos wordt gesteld. Je kunt dan bijvoorbeeld je opleiding afmaken bij een andere BOVAG rijschool. Dit is een extra zekerheid die alleen BOVAG-rijscholen kunnen bieden.

Aanvullende voorwaarde Autorijschool Elite

Op al onze lessen en pakketten zijn de algemene lesvoorwaarden van de Bovag van toepassing. Klik hier voor de Algemene voorwaarden Bovag rijscholen 2013. Als aanvulling op deze voorwaarden geldt dat de pakketten echter niet onbeperkt geldig zijn. Na één jaar of langere onderbreking van de lessen vervalt het pakket inclusief de daaraan verbonden examens, tenzij de wens om van een langdurige onderbreking gebruik te willen maken vooraf schriftelijk is gemeld aan Autorijschool Elite en dat deze wens vervolgens door Elite akkoord is bevonden en ook schriftelijk is bevestigd.

Bovag Garantiefonds

Referenties

Robin Broekhuizen

Robin Broekhuizen

Super rijschool. Ik heb het echt heel leuk gehad met Samet! Een top instructeur! Altijd lachen. Geeft steeds goed advies en een kunstenaar in het tekenen van voorbeelden..!

Steven Ly

Steven Ly

Bedankt Fabienne voor alle leerzame lessen. Ook al heeft het lang geduurd, dankzij u heb ik het toch gehaald..!

Isa Jansen

Fabienne, heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald en daar wil ik je graag voor bedanken!